Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wojtekp, post: 12243, member: 412"] Wydaje mi się, że Dacia to taki odpowiednik dawnej Tavrii. Robione byle taniej, do roboty biorą marnych pracowników którzy zgodzą się pracować za marną kasę, robią bylejak i na odpieprz byle 8 godzin odbębnić. Kontrola jakości pewnie sprowadza się do tego, że gotowym samochodem zrobią rundkę po zakładzie no i działa to działa. To czy Dacia model full wypas czy podstawowy nie ma tu w/g mnie znaczenia żadnego. Wersja full wypad ma więcej rzeczy ale tak samo bylejak pomontowane. Nawet będzie się psuć bardziej bo jest więcej rzeczy co się mogą zepsuć. Ostatnio oglądałem film jak ktoś tego dustera kupił, niby jeździ ale w ciągu raptem 14000 km od nowości - hamulce się potrafią zakleszczać, cośtam odpadło przy drzwiach bo źle zamocowali, 5 jakiś innych pierdół. Nie było żadnej poważnej awarii ale po prostu widać, że to samochód robiony na odpierdol. Ja nie mam ochoty walczyć z samochodem szczególnie w czasach jakie nadchodzą, gdzie się może okazać, że np. będzie problem z uzyskaniem serwisu. Nie, że w ogóle ale np. nie od ręki. Na tą chwilę - ale jutro dopiero odwiedzam salon jakiś - moi kandydaci to Kia/Hyundai i Renault. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring