Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wojtekp, post: 12603, member: 412"] Byłem właśnie w salonie renault i dacia. Renault zoe kosztuje tak jak się dobrze pogada 110000zł, leasing max na 5 lat, wielkość podobna do mojego aktualnego, osiągi lepsze, zasięg dobry, ale to się kompletnie nie kalkuluje. Do tego nawet w podstawowej wersji gówno z inwigilacją w stylu smartfona z internetem. Dacia Spring - przyśpieszenie ma dobre na starcie, potem porównywalne z tym co osiągne na swoim mitsubishi space star 1.0 Zasięg do zaakceptowania (250km), miejsce z przodu jak w zoe, z tylu zdecydowanie lepiej, w bagażniku chyba też troche lepiej. Cena 79000zł z portem CCS. Bez żadnego gówna, jak normalny samochód, tylko e-call jest (w każdym jest bo taki jest wymóg) ale z tym dam rade. Leasing 5 lat z wykupem 10% - 1520zł wraz z ubezpieczeniami. Oferta ma sens i by mi się opłacało. Gdyby nie to, że .... na kwiecień. Dacia dostala tyle zamówień, że do marca ma zajętą linie produkcyjną całkowicie. Oczywiście - jakbym teraz się zdecydował, to mam zaklepaną cenę, leasing też płacę od kwietnia. Coś mi się wydaje, że najlepszą opcją na zaoszczędzenie jest przeróbka mojego samochodu na gaz. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring