Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Olo, post: 13326, member: 381"] Wypożyczyłem to auto w traficar i wyjechałem na obwodnicę Poznania (A2), bo tak wygląda moja trasa do pracy. Wrażenia: tanio to czuć, widać i słychać od pierwszego pociągnięcia za klamkę, czy dużo gorzej od innych samochodów tej klasy – nie. Miejsca z tyłu dla niskich osób i dzieci, wysokie na krótkich odcinkach, bagażnik większy niż u konkurencji. Co do jazdy żwawy 50-60 km/h osiąga bardzo sprawnie, bałem się o pas rozbiegowy na autostradzie, ale bez problemu, wyprzedzanie tirów też, 115-120 osiągnąłem bez problemów, w przedziale 110-120 pojawiło się bicie, wibracje, nie wiem czy od złego wyważenia opon czy ten typ tak ma. Wyprzedzanie tira na krajówce trochę strach ze względu na limit 125 km/h. Gdy startowałem bateria pokazywała 100% 189km zasięgu, zrobiłem 27 km z tego 25km na autostradzie 80-120 km/h i zużyłem 12%. Temperatura 15-17 stopni, klima na chwilę włączona oraz ogrzewanie, aby sprawdzić jej działanie. Bez dopłat auto bez sensu, ale za 70 tys. czy nawet 60 tys., zależy od kwoty dopłat, do rozważenia. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Dacia Spring