Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Darmowe ładowarki na trasie Kraków Międzyzdroje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="JareG, post: 49244, member: 416"] A ja mimo wszystko uważam, że (zawsze) należy się kierować zasadą ograniczonego zaufania i nie wierzyć w to, co piszą albo co mówią w salonie. Tu dużo zależy od człowieka, którego tam spotkamy - ale oni mają za zadanie sprzedawać :D Tak samo było z kredytami we franku, ale w przypadku samochodu myślę, że producent się dobrze zabezpieczył i dobrać mu do tyłka byłoby/będzie bardzo ciężko. W XXIw. jest internet, a tam jest wszystko. Kupa g*wna także, ale można wyszukać w tejże kupie potrzebne informacje. I niestety jest to konieczne, żeby dokonać świadomego wyboru - chyba, że mamy jakiegoś znajomego, który ma elektryka (albo jeszcze lepiej miał ich kilka) i coś nam poleci, albo odradzi. Innej drogi nie ma, okantują Cię nawet w kościele (a może przede wszystkim tam, i jeszcze będą Ci wmawiać że to dla Twojego dobra :D). BTW: Teraz pozostaje nieszczęsnemu nabywcy Leaf'a maksymalnie ograniczyć straty, albo (IMO to byłoby najlepsze) sprzedać grata i spróbować jeszcze raz. Tym razem opierając się na informacji z forum, nawet jeśli będzie to okupione ostrzałem postami jak z Gatlinga 🤣 Pozdrawiam [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Darmowe ładowarki na trasie Kraków Międzyzdroje