Znalezisko z głównej Elektrowozu, choć znalazlem na LinkedIn u Adama Borusewicza: https://elektrowoz.pl/ladowarki/w-d...-samochodow-spalinowych-starszych-niz-15-lat/
Cytując:
Trochę mnie to rozbawiło w duszy. Aktualnie kupujemy z żoną pierwszego BEVa i długo sprzeczaliśmy się z rodziną, że "spalinowy zawsze wszędzie zatankujesz"...
Ps. Szukałem przy pomocy szukajki, czy nigdzie nie ma tego tematu. Jeżeli jednak jakimś cudem jest, proszę o usunięcie.
Cytując:
Z powodu fatalnej jakości powietrza (która i tak jest lepsza niż w niektórych polskich miastach) od 31 marca zakazane będzie w Delhi tankowanie paliwa do aut spalinowych starszych niż 15 lat. Notabene już od dłuższego czasu nie można było zarejestrować tam auta diesla starszego niż 10 a benzynowego niż 15 lat...
Trochę mnie to rozbawiło w duszy. Aktualnie kupujemy z żoną pierwszego BEVa i długo sprzeczaliśmy się z rodziną, że "spalinowy zawsze wszędzie zatankujesz"...
Ps. Szukałem przy pomocy szukajki, czy nigdzie nie ma tego tematu. Jeżeli jednak jakimś cudem jest, proszę o usunięcie.