Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Disney w PL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tokwi, post: 58430, member: 79"] Pewnie, że zgłosiłem. Ale bardziej z ciekawości niż z potrzeby. Mam takie dziwne auto, że nigdy nie korzystałem z serwisu więc znalazłem sobie powód ;-) Brak tej aplikacji byłby dla mnie zrozumiały gdyby nie została ona jeszcze przetłumaczona, ale po screenie Bronka, wygląda że jest przetłumaczona i jedynym wytłumaczeniem jest to, że w centrali Tesli maja nieaktualne konfiguracje dla regionów, czyli błąd oprogramowania&danych. Grzecznie opisałem w zgłoszeniu, że dawno dawno temu jak jeszcze legalnego Disneya nie było na w Polsce kupiłem pojazd, który w poszanowaniu dla praw autorskich powinien nie pozwalać na odtwarzanie, ale to sie zmieniło w międzyczasie i Disney jest juz legalnie dostępny w PL. Nie ma więc Tesla tego obowiązku i powodu by ograniczać dostęp do tych usług cyfrowych w PL, w szczególności jeśli idzie o nowe egzemplarze. Nie napisałem więc zabierzcie Bronkowi, tylko żeby mu dali w nowym :-) Termin serwisu za 2 tygodnie, czyli w okresie miedzywydawkowym. Zobaczymy co zrobią i czy uderzą do centrali, żeby wdrożyć improvment, który w sposób bezkosztowy dla Tesli przecież podnosi wartość produktu - a konkurencja nie śpi. Inna rzecz, co tam w D+ oglądać. Głównie kanał pod dzieci, choć w dzisiejszych nie tak wesołych czasach i dorosły może znaleźć pojedyncze pozycje, które poprawiają nastrój. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Disney w PL