Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dołożenie haka do TM3 LR/P 2022
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="syphzur, post: 173131, member: 3845"] Cześć, w najbliższym czasie planuję zakup używanej TM3 LR lub Performance (2021-2022). Ważnym elementem dla mnie jest hak, abym mógł przewozić rowery elektryczne na platformie rowerowej. Niestety większość samochodów wystawionych na sprzedaż haka nie ma, a z tego co się orientuje do wersji Performance nawet nie można było go dołożyć przy zamawianiu samochodu. W związku z powyższym chciałbym się zorientować jak wygląda możliwość dołożenia haka do samochodu, który nie ma go zamontowanego. 1. Czy do TM3 LR można dołożyć hak w serwisie Tesli? Informacje, które udało mi się znaleźć są sprzeczne, ale większość sugeruje, że jest to możliwe dopiero dla Highlanda. 2. Czy jest w ogóle jakakolwiek możliwość dołożenie haka do TM3 P? Widziałem kilka nieoryginalnych rozwiązań ze Stanów na YT, ale na europejskich forach nic nie udało się znaleźć. 3. Czy w przypadku dołożenia nieoryginalnego haka nie będzie problemów z czujnikami w trakcie jazdy, samochód nie będzie głupiał np. w trakcie jazdy na tempomacie? Przy nieoryginalnym rozwiązaniu zostaje jeszcze kwestia wiązki do podłączenia świateł z platformy rowerowej. Może znacie jakieś serwisy na śląsku które temat dokładania haków do TM3 mają rozpracowany? Z góry dzięki za odpowiedzi i porady. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dołożenie haka do TM3 LR/P 2022