Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Dorodne buraki, czyli tak nie wypada
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ClassicGOD, post: 168093, member: 3014"] Ktoś chyba tutaj wspominał że świnia zawsze będzie świnią nawet jak ja ubierzesz w garnitur. Ja byłem jakiś czas temu świadkiem jak, przy tej samej ładowarce pod Kauflandem z mojego poprzedniego zdjęcia zajechała TMY, wysiadło z niej 3 młodzieńców i zaczęli napastować ładującego się już tam kierowcę żeby im odstąpił łącze DC (ABB Terra 54 - tylko 1 z wyjść DC może być aktywne na raz). Może to znajomi byli i robili to dla draki ale z zewnątrz wyglądało to jakby synuś z kumplami zwędził tacie TMY ale nie miał już rozumku albo kasy żeby podjechać 1km dalej na ładowarkę na Orlen. Nie przysłuchiwałem się więc nie wrzucałem tutaj żeby kogoś pochopnie nie osądzać ale niesmak pozostał. Więc nawet w EV zdarzają się buraki. PS. żeby nie było że mam coś do kierowców Tesli - mam 3 znajomych z teslami i tylko 1 z nich jest bucem 😂 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Dorodne buraki, czyli tak nie wypada