Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Dorodne buraki, czyli tak nie wypada
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 209833, member: 6"] Legalnie za młodu , bym poczekal na fiuta i legalnie go w chamski sposób zjeba..ł swoim szerokim arsenalem epitetow , a że byłem wyrywny to musial by być "karkiem" gorszym ode mnie abym odpuścił. Biję tylko dzieci i kobiety :cool: Ad te ostatnie , to bym zwrócił bym uwagę że ma do kitu makijaż , śmierdzi tanimi perfumami i ma krzywe nogi nawet mając je proste . Dupa za mała , cycki obwisłe.... Itd itp No to se ulżyłem z rana :) Na marginesie niechlujne parkowanie jest powszechne na każdych parkingach Licząc w tym Kraju na prawo i porządek trzeba mieć szczęście jak w totolotka lub cierpliwość pustelnika . Niestety nic tak nie uczy jak nieuchronna kara i to fizycznie dotykająca nawet w postaci wysłuchania obelg i krytyki . A najlepiej jak to jest szyderstwo. Np karteczka Tu kwestia inwencji np: "Masz tak gowniane auto jak i wychowanie , że takie parkowanie to sposób aby Cię ktoś zauważył. Jesteś jak pierd, który musi być głośny i śmierdzieć . Dla równowagi prostak musi stawać krzywo " [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Dorodne buraki, czyli tak nie wypada