Dostawy III kw. 2025 roku

krzyss

Pionier e-mobilności
Wyprzedają taniej, bo nowa dostawa będzie z większą baterią, ulepszoną pompą ciepła i kamerką w przednim zderzaku.
A co za pompa ma byc ? Pewnie jakas tansza wstawiaja… oni ciagle optymalizuja

Waldek

Zadomawiam się
Za wolny dla Ciebie Perf ? Przeciez to prawie rakieta ?
Przesiadam się z benzyny która (przynajmniej na papierze) ma znacznie lepsze osiągi. Mam zamiar brać perfa na tor gdzie będzie się cisnął np z m3 g80 więc zawsze więcej mocy mile widziane. Na daily z pkt A do B 280KM w modelu 3 jak najbardziej mi wystarcza.

Waldek

Zadomawiam się
Tesla 3 na tor ? No nie wiem… to az tak wyczynowe auto nie jest. Ale jak Ci brakuje to rozumiem. W sumie 550KM to nie tak duzo 😛
Myślę, że na track day to jest akurat super wóz. Tylko hamulce trzeba wymienić na jakiś big brake kit i założyć dobrą szeroką oponę semi slick. Silnik między osiami, środek ciężkości bardzo nisko. Uważam, że na amatorską zabawę będzie to bardzo konkurencyjny pojazd. W tym budżecie nic szybszego nie znajdziesz;). A mocy ma 460KM na Europe nie 550 (USA mają 510).

krzyss

Pionier e-mobilności
Myślę, że na track day to jest akurat super wóz. Tylko hamulce trzeba wymienić na jakiś big brake kit i założyć dobrą szeroką oponę semi slick. Silnik między osiami, środek ciężkości bardzo nisko. Uważam, że na amatorską zabawę będzie to bardzo konkurencyjny pojazd. W tym budżecie nic szybszego nie znajdziesz;). A mocy ma 460KM na Europe nie 550 (USA mają 510).
Ja mam chyba w long range wpisane 366kW i boosta to ile ma koni ? Chyba ze HL ma jakos mniej ?