Opłatę wstępną płaciłem w czerwcu. Ale nie ma problemu. Bardziej mnie irytowały wysyłane uaktualnienia do umowy uwzględniające nowe harmonogramy spłat.prawdopodobnie mówisz o wpłacie wstępnej? No to jest warunek wypłaty każdego leasingu.
Opłatę wstępną płaciłem w czerwcu. Ale nie ma problemu. Bardziej mnie irytowały wysyłane uaktualnienia do umowy uwzględniające nowe harmonogramy spłat.prawdopodobnie mówisz o wpłacie wstępnej? No to jest warunek wypłaty każdego leasingu.
Ale jak można zapłacić ratę przed odbiorem? HmmmOpłatę wstępną płaciłem w czerwcu. Ale nie ma problemu. Bardziej mnie irytowały wysyłane uaktualnienia do umowy uwzględniające nowe harmonogramy spłat.
W Warszawie wysłane w piatek w moim przypadku po nr listu dzisiaj w doręczeniuDostał ktoś może potwierdzenie z tesli o wysyłce dokumentów do zarejestrowania pojazdu? Katowice
tak, dostałem informację, że dziś dokumenty dotarły kurierem do SzczecinaA ktoś z leasingiem?![]()
A w apce coś Ci wyskoczyło?tak, dostałem informację, że dziś dokumenty dotarły kurierem do Szczecina![]()
nic, teraz leasingodawca musi zarejestrować auto, więc pozostaje czekaćA w apce coś Ci wyskoczyło?