Sugeruje się tym co czytałem na tym forum ale racjaMyślę że nie każdy się kontaktował się ze sprzedawcą![]()
Sugeruje się tym co czytałem na tym forum ale racjaMyślę że nie każdy się kontaktował się ze sprzedawcą![]()
W wersji którą zamawiałem było i jest tak:Ale na ile poznałem tesle przez te 2-mce to przypuszczam ze ci co jak kupowali i nie mieli tej cegły w standardzie to jej nie dostana nawet jak wybierali z tych w tranzycie tak wiec ja na cegłe nie licze
A kiedy zamawiałeś? Ja pod koniec lipca to cegła była za 900 zł i w konfiguracja i w trakcie transportuW wersji którą zamawiałem było i jest tak:
27 sierpniaA kiedy zamawiałeś? Ja pod koniec lipca to cegła była za 900 zł i w konfiguracja i w trakcie transportu
Mój egzemplarz dzisiaj zarejestrowany i opłacone AC-OC a w aplikacji nawet numeru vin nie widać... dzwoniłem do Tesli na infolinię, zobaczymy co mi jutro powie Pan z działu logistyki ichniej.. (tzn kiedy przyjadą auta)Moje dokumenty do rejestracji auta wysłano 29.08.2024. Twierdzą że zdążą ze wszystkim (ubezpieczenie też, aczkolwiek to najmniejszy problem) do końca tego tygodnia, bym mógł odebrać w sobotę 7go. Aczkolwiek większe zagrożenie jest, że auto nie dojedzie i Tesla przesunie odbiór.
Mam info, że Tesla zmieniła logistykę i stąd jest to wszystko sporo szybciej niż dotychczas.
Potwierdzam. Mam dokładnie taką samą informację jeśli chodzi o Arvala. Arval szacuje odbiór auta w okolicach 15-20.09 , przy czym do 20.09 muszą wydać wszystkie auta. Może idzie kolejna dostawa.Ja wczoraj dzwoniłem do Tesli, dokumenty wysłali do Arvala w piątek, z tym, że Arval zlecił dostawę mojego auta bezpośrednio do nich , więc ja będę odbierał auto z Arvala w Warszawie. Tak sobie to wymyślili, no trudno. Pani na infolinii Tesli powiedziała , że samochody w Warszawie są spodziewane na początku przyszłego tygodnia.