Dostawy III kwartał

kaktus

Posiadacz elektryka
Nie dają naładowanego auta?
Nie. Pytałem to powiedzieli że auta maja miedzy 30 a 50% naładowanej baterii. W ABRP policzyłem sobie ze potrzebuje 90% do Pzn - powiedzieli ze zaznaczą sobie żeby naładować ale szansa marna. Maja przy salonie 5 Wall Connectorów a wydań pełno.

Tak sprawdzałem to pewnie po drodze do Pzn sobie wlece na Ionity pewnie a jeśli będzie za mało prądu żeby tam dojechać to SuC w Katowicach. Zobaczymy

blazej

Pionier e-mobilności
Nie. Pytałem to powiedzieli że auta maja miedzy 30 a 50% naładowanej baterii. W ABRP policzyłem sobie ze potrzebuje 90% do Pzn - powiedzieli ze zaznaczą sobie żeby naładować ale szansa marna. Maja przy salonie 5 Wall Connectorów a wydań pełno.

Tak sprawdzałem to pewnie po drodze do Pzn sobie wlece na Ionity pewnie a jeśli będzie za mało prądu żeby tam dojechać to SuC w Katowicach. Zobaczymy
Ja dostałem 80% na moją prośbę (chciałem 90% co prawda) więc jakieś szanse są.

blazej

Pionier e-mobilności
Odbierałem poza szczytem ale dużo musiało im się na lipiec przesunąć, bo nie było sprawnie plus jeszcze w dniu awarii Microsoftu więc i tak trwało to wieki.

kosior1988

Zadomawiam się
Moja już zarejestrowana, dostałem właśnie maila z Arvala. Teraz tylko czekam na wyznaczenie daty odbioru. 😊

swistak

Posiadacz elektryka
Ciekawy jestem wrażeń po odbiorze 😉
Odebrałem. Do domu dojechałem.
Pierwsze ładowanie na SuP zaliczone.
Szybko się ładuje. 120kW leciało. 13 minut od 7-55%. A zapas mocy jeszcze spory.
No wrażenia - banan jest :D.
Ale - żona jak to kobiety. Ona by nie kupiła elektryka.
Ale wsadziłem ją za kółko. 30 sekund jazdy.
"Wooooow. Ja też takie chce!!! Tylko czerwone!"
No i tak to jest z tymi nieprzekonanymi.