inter
Pionier e-mobilności
A co to ma za znaczenie?Podobno w ostatniej dostawie przeszli na Bridgestone. Nie mogę nigdzie namierzyć T005 EV z homologacją tesli (T0) - czy komuś się udało?
A co to ma za znaczenie?Podobno w ostatniej dostawie przeszli na Bridgestone. Nie mogę nigdzie namierzyć T005 EV z homologacją tesli (T0) - czy komuś się udało?
Taki sam.nowe opony mają chyba dużo większy rant osłaniający felgę ale może się tylko wydaje
Homologowane opony to zupełnie inny produkt niż te same opony bez homologacji.A co to ma za znaczenie?
Bo są bardziej optymalizowane na zasięg. Dlatego te Micheliny są do du.....y.Homologowane opony to zupełnie inny produkt niż te same opony bez homologacji.
Chciałem zaznaczyć i uświadomić innych, że są różnice. Nie tylko takie żeby zoptymalizować zasięg auta.Bo są bardziej optymalizowane na zasięg. Dlatego te Micheliny są do du.....y.
To proszę wyszczególnij chociaż 2-3?Chciałem zaznaczyć i uświadomić innych, że są różnice. Nie tylko takie żeby zoptymalizować zasięg auta.
bez odbioru
Ciekawe kiedy mój leasingodawca zgłosi się po odbiór 😉Dzwoniłem do tesli dzisiaj maja dojechać lawety do w—wy za ok 2h maja dzwonić po przyjęciu aut na serwis