Dostawy III kwartał

kosior1988

Zadomawiam się
Tak, moge dodawać kierowców, ale dzwonił do mnie facet z którym podpisywałm umowe leasingu z 2-3 miesiace później że jego inny klient nie ma takiej opcji bo kotno jest chyba na leasing
To u mnie chyba też konto jest na leasing bo nie mam tej opcji.

xbeyond

Zadomawiam się
Tak, moge dodawać kierowców, ale dzwonił do mnie facet z którym podpisywałm umowe leasingu z 2-3 miesiace później że jego inny klient nie ma takiej opcji bo konto jest chyba na leasing. Tzn chyba nawet nie miał dostępu do aplikacji
Moje konto w aplikacji ma mój adres mailowy więc zakładam ,że nie jest na Arvala .Ok właściwie wystarczy mi podłączenie 2 telefonów jako klucze z utworzonym profilem. Generalnie chodzi o to żeby dla 3 osób można było skonfigurować ustawienia samochodu w zależności kto go otwiera telefonem.

kosior1988

Zadomawiam się
Moje konto w aplikacji ma mój adres mailowy więc zakładam ,że nie jest na Arvala .Ok właściwie wystarczy mi podłączenie 2 telefonów jako klucze z utworzonym profilem. Generalnie chodzi o to żeby dla 3 osób można było skonfigurować ustawienia samochodu w zależności kto go otwiera telefonem.
U mnie w aplikacji też jest mój adres mailowy, ale nie mam opcji dodania kierowcy

eimi

Pionier e-mobilności
Samochody z Arvalu są na konto w Arvalu i trzeba zgłaszać każdego konto do nich wtedy oni przypisują maila jaki dodatkowy kierowca.

eimi

Pionier e-mobilności
po niedzieli mam mieć dostęp do aplikacji Arvala, może tam będzie opcja dodanie drugiego kierowcy
Nie ma. Ja musiałem dzwonić.

Mdpatryk

Nowy na Forum
Ja odebrałem moja 3 LR AWD w środę w Warszawie, zrobiłem już ok. 650km i jak do tej pory jestem miło zaskoczony jakością wykonania, sposobem w jaki auto się prowadzi, i ogólnym funem z jazdy :) zamawiałem w sierpniu i nie otrzymałem ładowarki, tylko kabel. Żadnych drgań nie odczuwam, testowane od zera do max prędkości. Jedynie zaskoczył mnie brak zestawu naprawczego do opon… w każdym nowym aucie jakie odbierałem był. Btw. Jaką ładowarkę najlepiej kupić na 230 + ewentualnie 3 fazy ? W domu założę wall connector, ale na wypady do znajomych / rodziców warto mieć przenośną.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Jaką ładowarkę najlepiej kupić na 230 + ewentualnie 3 fazy ? W domu założę wall connector, ale na wypady do znajomych / rodziców warto mieć przenośną.
Ja używam od prawie 2 lat takiej. Można ładować z gniazda 230 V albo z gniazda 16A 3F. Można ustawić prąd ładowania (8A-16A) i czas rozpoczęcia ładowania. Długość kabla do wyboru 5 albo 10 m. Zero problemów ja na razie. Zestaw 230V/400V z 5m kabla kosztuje 760 zł, a z kablem 10m około 100 zł więcej.

Last edited:

Wezu72

Zadomawiam się
Ja odebrałem moja 3 LR AWD w środę w Warszawie, zrobiłem już ok. 650km i jak do tej pory jestem miło zaskoczony jakością wykonania, sposobem w jaki auto się prowadzi, i ogólnym funem z jazdy :) zamawiałem w sierpniu i nie otrzymałem ładowarki, tylko kabel. Żadnych drgań nie odczuwam, testowane od zera do max prędkości. Jedynie zaskoczył mnie brak zestawu naprawczego do opon… w każdym nowym aucie jakie odbierałem był. Btw. Jaką ładowarkę najlepiej kupić na 230 + ewentualnie 3 fazy ? W domu założę wall connector, ale na wypady do znajomych / rodziców warto mieć przenośną.
Też odbierałem 11 września i też nie dostałem cegły. Ja kupiłem gc habu i adapter na 230 razem kosztowało ok 2700zl i mam komplet na 230v i 400v i co ważniejsze wszystko mobilne i naprawdę świetnie to działa