Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Dostawy III kwartał
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="swistak, post: 178252, member: 3820"] No już do Artka bym nie wrócił :). Aczkolwiek druga sztuka ze mną zostaje jeszcze na jakiś czas. Ale będzie mało użytkowana już widzę... Porównując po 1 dniu: - wyciszenie podobne, ale chyba ciut ciszej jest w Tesli, oczekiwałem większego łał ale jest ok. - dynamika - co tu porównywać. U pasażerów lecą fajne epitety najczęściej po łacinie. Frajda niesamowita. - zawieszenie - Artek ma fajne, ale tutaj widzę największą różnicę. Tesla bardziej mi odpowiada. - wygoda foteli. Tyle tu dyskusji. W mojej ocenie i 2 innych osób - Tesla dużo wygodniejsza. No i ich wentylowanie - bardzo tego brakowało mi w Artku. - szklany dach - piękny; absolutnie nie odczuwamy grzania od słonka. A upały nadal solidne. Ale raczej nie będę osłaniał. - odczułem w Tesli mocne ciepełko od słońca przez boczną szybę; nie wiem ale chyba nie jest atermiczna (Artek ma przednią i 2 boczne). - bagażniki - myślałem że w Tesli są mniejsze - są spore. - przestrzeń na nogi z tyłu - myślałem że będzie mniej miejsca, jest naprawdę komfortowo - czujniki parkowania - Tesla to katastrofa. Największy minus Tesli. - blachy - no Tesla ma cieniutkie, miękkie to. I lakiem mówicie że słaby. Zobaczymy. - komputer - no w końcu - pierwsze (dla mnie) auto z płynnie działającym oprogramowaniem. - nie wiedziałem, auto mi pokazało że mam SuC z czterema ładowarkami 150kW 14km ode mnie. No miło. Byłem, ładowałem. Będzie w razie nagłej potrzeby. Przypomnę, że niektóre uwagi mogą być dziwne, gdyż auto kupiłem mimo, że nie odbyłem jazdy testowej ani też auta nigdy na żywo nie oglądałem :D. Tylko forum i YT. Edit: - Ale Artek jest wizualnie pięknym autem i naprawdę ogólnie udanym autem. Tutaj w prezentacji Tesla musi przegrywać. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Dostawy III kwartał