My tego nie wiemy ale w Tesli to już może tak ;-) Mogę Ci polecić kontakt z Wojtkiem Nurkowskim ([email protected]), ogarniał moje zamówienie i był bardzo zorientowany oraz pomocny.Panowie, myślicie, że jeśli zamówiłbym LR AWD Stelthgray lub Quicksilver plus hak w ciągu ok. tygodnia to jest szansa, że pojechałbym nią na urlop 15.08? Czy teraz cos innego się produkuje i samochód w takim konfiguracji może być później?
Jest duza szansa. Niestety nikt nie da Ci gwarancji. Musisz zamowic i czekac. Mysle ze silver moze byc bardziej koniec sierpnia. To jest mniej popularny kolor.Panowie, myślicie, że jeśli zamówiłbym LR AWD Stelthgray lub Quicksilver plus hak w ciągu ok. tygodnia to jest szansa, że pojechałbym nią na urlop 15.08? Czy teraz cos innego się produkuje i samochód w takim konfiguracji może być później?
Zamawiałem pod koniec czerwca Model Y LR AWD w kolorze Quicksilver, bez haka. Samochód dotarł z Berlina do Warszawy w ciągu tygodnia. Teraz czas dostawy może być nieco dłuższy, ale gdybym był zdecydowany, złożyłbym zamówienie już teraz - w razie gdyby termin odbioru okazał się dłuższy niż oczekiwany, zawsze możesz rozważyć zmianę koloru lub wariantu na któryś z dostępnych z magazynu: https://www.tesla.com/pl_PL/inventory/new/my Taka zmiana jest możliwa bez żadnych konsekwencji.Panowie, myślicie, że jeśli zamówiłbym LR AWD Stelthgray lub Quicksilver plus hak w ciągu ok. tygodnia to jest szansa, że pojechałbym nią na urlop 15.08? Czy teraz cos innego się produkuje i samochód w takim konfiguracji może być później?
Ale tylko rwd. Widac ze awd dopiero sie robia pewnie. Czyli realnie sierpien ?widzę, że jakiś Stealth Gray z hakiem i czarnym wnętrzem jest w Inventory. Ciekawe czy ma już nową baterię 😇
PS. Przed zamówieniem chciałbym żeby Pan z Drivalia odpisał mi jakie dokumenty są potrzebne. Bo jakoś od tygodnia mu nie idzie..
Racja, jutro bede próbował sie dowiedzieć. Pytanie właśnie czy sierpień to jest 11 czy bardziej 31Ale tylko rwd. Widac ze awd dopiero sie robia pewnie. Czyli realnie sierpien ?
Racja, jutro bede próbował sie dowiedzieć. Pytanie właśnie czy sierpień to jest 11 czy bardziej 31Ale tylko rwd. Widac ze awd dopiero sie robia pewnie. Czyli realnie sierpien ?
Odnośnie leasingu - nie dołączałem żadnych dokumentów ani zaświadczeń. Jeśli nie ma problemów w KRD, nie ma się czym przejmować - wszystko przechodzi automatycznie i bez większych komplikacji (w Drivalia Lease pewne kwestie mogą wymagać dodatkowego kontaktu).widzę, że jakiś Stealth Gray z hakiem i czarnym wnętrzem jest w Inventory. Ciekawe czy ma już nową baterię 😇
PS. Przed zamówieniem chciałbym żeby Pan z Drivalia odpisał mi jakie dokumenty są potrzebne. Bo jakoś od tygodnia mu nie idzie..