Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dostawy Y Juniper - 2025
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="margielm, post: 248355, member: 5205"] No to u mnie historia wyglada aktualnie tak.. 1. samochód zamówiony 4 czerwca około 8 rano (AWD, quicksilver, czarne wnętrze) 2. VIM dostałem w ciagu 2 godzin 3. wstępna dostawa samochodu na 10 czerwca 4. kilka dni później dostawa zmieniła się na 18 czerca, a 2h później na 12 czerca (skrypt) 5. 7 czerwca ustaliłem z teslą termin odbioru 12 czerwca (czwartek) o 12:00 (piękna data...) i powiedzieli, że jeszcze się będą kontaktowali jak samochód do nich dojedzie (w tym czasie nadal nie miałem rejestracji) 6. 11 czerwca (środa) wciąż nie miałem info o rejestracji z leasingu ani żadnego kontaktu z tesli (to w nawiązaniu do kogos kto wcześniej pisał jak to kontakt/proaktywnosć ludzi z Tesli się poprawił :D ) 7. zadzwoniłem do tesli i pytam czy jutro mam ten odbiór czy nie w końcu... powiedzieli, żę zaraz do mnie oddzwonią 8. oddzwonili do mnie 3 minuty później u mówią, że jednak samochodu jeszcze u nich nie ma i, ze jednak tego odbioru następnego dnia mieć nie będę.. i że będą się kontaktować kiedy bedą wiedzieć coś więcej 9. chyba w poniedziałek miniony w końcu do mnie zadzwonili i jestem umówiony na odbiór samochodu na czwartek 26 czerwca liczyłem, że pojadę nowym samochodem na długi weekend, a tu dupa.. no ale najbardziej mi się nie podoba że miałem zerowy kontakt od tesli na temat odbioru i to ja musiałem do nich dzwonić. :/ [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dostawy Y Juniper - 2025