To klepnięcie w plecy jest ale w Performance, tu jest ciekawe wyjaśnienie czemu Performance ma znacznie lepsze osiągi od LR.1. Tak EAP
2. Generalnie chciałem żeby poszła wartość z AB do leasingu ale się nie dało. Do faktury finalnej można było dopisać tylko EAP. Chciałem też zapłacić i uruchomić odrazu ale nie mogą przyjąć zlecenia przed odbiorem, a ten był w sobotę kiedy nie pracuje serwis. Wszystko wiec się przeciągnęło. Co do samej procedury to napisałem maila na serwis z numerem VIN i tego samego dnia wieczorem dostałem proformę wiec bardzo sprawnie. Kwota to 10349,99 brutto. Zobaczę jak szybko uruchomią. Generalnie chyba wszyscy bardzo szybko się przyzwyczajają do przyspieszenia i staje się ono normą. Gorzej w druga stronę jak przesiądzie się do ICEA tak szczerze to brakuje mi trochę startu takiego jak w modelu S PD chodzi o pierwsze powiedzmy 10 - 15 metrów gdzie model 3 startuje bardziej miękko i nie ma tego klepnięcia w plecy które dech odbiera. Z drugiej strony wydaje mi się ze trójeczka lepiej ciągnie od powiedzmy 30-40 km/h.