No to nieźle przyspieszyli. Ja czekałem prawie równe 2 lata ale przecierałem szlakiTak informacyjnie tylko - wniosek złożony i auto odebrane pod koniec czerwca 2024, dziś dotacja wpłynęła na konto.
2 lata ... gruboNo to nieźle przyspieszyli. Ja czekałem prawie równe 2 lata ale przecierałem szlaki
Kiedy podpisałeś umowe o dotacje? Tez mam leasing w PKO i umowe o dotacje podpisałem 11.07.Tak informacyjnie tylko - wniosek złożony i auto odebrane pod koniec czerwca 2024, dziś dotacja wpłynęła na konto.
to by się z grubsza zgadzało, bo mi umowę odesłali jakieś 2 miesiące temu, a wniosek właśnie sprawdziłem, że składałem już 12 maja 2024 a nie w czerwcu jak pisałem na początku.Kiedy podpisałeś umowe o dotacje? Tez mam leasing w PKO i umowe o dotacje podpisałem 11.07.
Kasy nadal nie ma, ale dostałem podpisana umowe back jakoś z 1msc temu
Doradca leasingowy Ci tego nie wypełnił ?Słuchajcie jest gdzieś dobry opis jak wypełniać wnioski o dopłatę z programu w przypadku JDG i finansowania leasingiem ? Wiem ze kwota początkowa to wartosc dofinansowania + vat ale co wiecej ?
W przypadku leasingu, stroną w postępowaniu jest leasing, Twoim jedynym zadaniem, jest wypełnić wniosek lub podać dane i go podpisać. Co innego w przypadku zakupu za gotówkę, bo wtedy Ty jesteś właścicielem auta i stroną.Słuchajcie jest gdzieś dobry opis jak wypełniać wnioski o dopłatę z programu w przypadku JDG i finansowania leasingiem ? Wiem ze kwota początkowa to wartosc dofinansowania + vat ale co wiecej ?