Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dragania, ściąganie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kwas, post: 185032, member: 2482"] Witam, Od nowości ściąga mi auto na prawo. Na oponach letnich i zimowych. Opony ok. Felgi ok. Do tego drgania na autostradzie. Kiedyś tłumaczyłem sobie że auto ciężkie, opony mocno nabite, amortyzatory sztywne. Miałem jednak okazję pojeździć szybciej i przy prędkościach 150 - 200 km/h to już terepie kierownicą nieźle. Nie wyobrażam sobie jechać tym autem 250km/h.. Im szybciej tym gorzej. Dodatkowo jak obciążę bagażnik problem narasta diametralnie. Przy 100 km/h problem też jest wyczuwalny ale ktoś może to zakwestionować. Jadąc 150 i zwolnić do 100 czuć że coś jest na rzeczy. Ale serwis twierdzi że może tego nie zweryfikować bo musiałbym złamać przepisy. Mam wrażenie że komfort jazdy starą dacia po autostradzie jest większy niż moją teslą.. Pomijając hałas. [B]Mam podejrzenia że to półosie lub przeguby wewnętrzne. Ponoć w teslach S takie problemy się zdarzały. Da się to zweryfikować jakoś, np na stacji kontroli pojazdów, jakieś luzy? Ktoś miał takowe objawy?[/B] Po zakupie serwis zrobił geometrie, nic nie dało. Powiedzieli że trzeba się umówić na sprawdzenie zawieszenia. Teraz się umawiam i znowu chcą robić geometrie bo takie mają procedury. Dodatkowo muszę ja za nią zapłacić bo gwarancja nie obejmuję... :/ Proszę o opinie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dragania, ściąganie