Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dragania, ściąganie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Kwas, post: 185307, member: 2482"] Wielkie dzięki za odpowiedzi. Auto ma rok. 30k przebiegu. Nie wiem czy drgania postępują czy nie. Raczej nie. Po prostu już mnie wkurza to maksymalnie bo dużo jeżdżę autostrada. Koła są na pewno dobre. Sprawdzane w dwóch warsztatach z testami drogowymi. Na zimowe reklamowałem bo mi odradzali zakładanie po teście drogowym. Uznana reklamacje nowe już ok. I na zimowych było to samo bo pamiętam puściłem się za Ferrari i w pewnym momencie mówię że strach jechać szybciej... Potem jazda na warsztat z reklamacją a tam wszystko ok! Też się wkurzali na mnie na warsztatach jak mówiłem że są drgania. Przy chamwaniu 0 drgań. Na zakrętach 0. Tylko im szybciej tym gorzej... Body shop mojej okolicy to tylko lakiernia i stacja kontroli pojazdów, wiec chyba nie bardzo pomogą. Gwarancje pewnie obejmie, ale za każdym razem oni chcą robić geometrie bo taka procedura a to nie na ich koszt.. bez sens. Co gorsza pewnie się tak skończy ze zrobią geometrie i będą kazać się umawiać następny raz... Może rzeczywiście trzeba gdzieś lokalnie poszukać.. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Dragania, ściąganie