Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CUPRA / SEAT
Cupra Born Forum • Cupra Born 45/58/77 e-Boost
Drobne awarie i przegląd.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="luki, post: 212971, member: 1054"] 1. Strasznie wysoka cena. Ja zapłaciłem równo 877,77. Nie wiem w sumie co było wymieniane podczas przeglądu, ale miał być jeszcze filtr powietrza, ale że miałem nowy to "zaoszczędziłem". Klocki hamulcowe oszacowane jeszcze na jakieś 10kkm przebiegu (auto w grudniu miało jakieś 55kkm) 2. Projektory, lewy wymieniany 2x, prawy 1x, ale znów się rozlał. Czekam jeszcze ze zgłoszeniem, po zimie się umówię. 2.a. Miałem jakieś stuki w tylnym zawieszeniu/kole/półosi. Objawiało się tym, że po zatrzymaniu i ruszeniu było metaliczne stuknięcie. Raz wymienili jakieś łożysko, stukanie ustało, ale teraz znów coś podobnego, jest, ale już nie takie metaliczne. Podobno od układu hamulcowego, być może, że odpuszczają szczęki. Jeździć, obserwować. Więcej usterek brak 3. Infotainment faktycznie przymula, ale takie jego uroki, w zasadzie to co potrzebne jest, jak potrzebuję czegoś więcej to odpalam AA - swoją drogą, to zastanawiające, że żaden z producentów nie daje możliwości wymiany na nowszy, szybszy "komputer" zostawiając wszystko inne tak jak jest. 4. Ja bym kupił zdecydowanie, jestem wciąż zachwycony. Jako rodzinny samochód się za bardzo "nie nadaje", ale jeździmy nim praktycznie wszędzie 😎 U mnie zużycie na poziomie 18-20kWh/100km, koła 19'', większość dróg to jednak trasy szybkiego ruchu, typowo ruchu miejsko-korkowego praktycznie nie ma, ale wtedy widać, że zużycie spada faktycznie nisko - poniżej 13-15kWh/100km [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CUPRA / SEAT
Cupra Born Forum • Cupra Born 45/58/77 e-Boost
Drobne awarie i przegląd.