Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Dylemat zakupowy TM3 vs TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 129694, member: 1062"] moim zdaniem nie ma sensu, w tej cenie zorganizujesz sobie idealnie pod siebie dopasowany komplet i jeszcze parę złotych zostanie w kieszeni (ja kupiłem za dobrą kasę nowy komplet OE z letnimi oponami i dokupiłem opony zimowe takie jakie chciałem GOODYEAR i wszystko poniżej ceny kompletu w Tesli) Jeśli go nie potrzebujesz to nie ma sensu, w tej chwili do obu samochodów można go dołożyć po zakupie. Nie ma sensu, one się rysują już od samego patrzenia na nie ;). A tak na poważnie, to już na 19" Y jest dosyć sztywny, więc na 20" będzie tylko gorzej. Moim zdaniem jeśli masz w domu 3F i kupisz jakąkolwiek Teslę, to jest to najlepszy wybór, zresztą w bardzo dobrej cenie. Ja mam jeszcze oprócz WC3, jeszcze drugi do e-C4 1F 7,4kW i pomału się zastanawiam czy go także nie zmienić na WC3. Wiesz co ja miałem podobny dylemat przed zakupem, czy brać 3 czy Y, w moim wypadku decydującym był komfort wsiadania/wysiadania i użytkowania bagażnika. Pojechałem więc do Ząbek aby obejrzeć oba. Dzieci już dorosłe, więc pojemnościowo oba dla mnie wystarczające, jednak bagażnik wygodniejszy w Y, a co do wsiadania i wysiadania, to mój PESEL kosztem większego zużycia energii wybrał model Y. Małżonka również była tego samego zdania, więc decyzja zapadła i wybraliśmy Y. Fakt, że 3 jest trochę zgrabniejsza, a po lifcie jeszcze bardziej na pewno nie ułatwia wyboru. Cokolwiek jednak wybierzesz, to będziesz zadowolony ;). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Dylemat zakupowy TM3 vs TMY