Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Dylemat zakupowy TM3 vs TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wojtkow, post: 129801, member: 2472"] Jeżeli chcesz zamawiać samochód teraz to IMO zdecydowanie tak, obecnie są problemy z dużymi rozmiarami opon, ja czekałem z kupnem i teraz dwa tygodnie czekałem na dostawę kół. Do tego zapłaciłem niewiele mniej jak od Tesli a na chińskiej feldze (co prawda podobającej mi się bardzo, ale...) (zapłaciłem 10k z oponami Goodyear Ultragrip Performance 3, a Tesla teraz bierze 11k za swoje z oponą Pirelli) Jak będziesz używał to tak, co prawda potem można domówić ale to kolejna wizyta w serwisie. Ja tam wolę mieć takie rzeczy od razu zamontowane. IMO nie, chyba, że będziesz śmigał tylko po mieście i wygląd jest dla Ciebie ważniejszy od wygody. TMY nie jest zbyt miękki nawet na 19", na 20" zaczyna być serio twardo. Tak, bierz, WC gen3 to jest jeden z tańszych Wallboxów na rynku a mający kilka teslowych dodatków, których nie ma u konkurencji (otwieranie klapki, otwarte API, integracja w jednej aplikacji). Ja długo myślałem i kupiłem WC i teraz czekam na montaż. I też będę o miał zamontowanego na dworze, bo nie mam garażu. Z opinii innych użytkowników, wiem, że są egzemplarze używane po kilka lat w ten sposób i nie ma z nimi problemów. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Dylemat zakupowy TM3 vs TMY