Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dylematy kupującego TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KRA, post: 135111, member: 2212"] No wiec co do felg to ja mam 20" i wyglądają kozacko, według mnie o niebo lepiej niż 19" z kołpakami i absolutnie nie żałuję wyboru! Co do komfortu to nie czuję róznicy jadac moim autem a jadąc z kolegą który ma MY z 19". Mam opony wielosezonowe Goodyear Vector które wystają ponad rant alu które zawsze je bardziej chronią niż oryginalne letnie opony w których ten rant właśnie wystawał ale zanim wymienilem lekko przerysowalem rant przedniej felgi. Nie boli mnie to bo malo widoczne to jest ale dla pedantów może to być deal breaker. Ewentualnie masz na Amazonie lakiery do retuszowania felg Tesli z pędzelkami jak lakier do paznokci :) [URL]https://www.amazon.pl/gp/product/B0BF8N6NGM[/URL] A co do koloru to osobiście uważam że MY najlepiej wygląda w białym kolorze i do tego nie widać ewentualnych uszkodzeń po uderzeniu kamieni. Z czarną felgą 20" mała szansa że pomylisz z kims innym na parkingu więc nie wiem czy bym robił tuning wizualny spojlera... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dylematy kupującego TMY