Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dylematy kupującego TMY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="qb4hkm, post: 135688, member: 2710"] Skoro i tak to robisz to idealnie bo tesla zaleca co 10k rotację opon. Ja kupiłem drugi komplet na zimę na identycznych, trochę po to żeby mieć felgę na zapas w razie czego. Przekładam sobie sam w garażu, zazwyczaj nie trzeba wyważać. Jakie Ty olej i filtry chcesz w Tesli wymieniać? ;-) Oglądałem na dniu otwartym wszystkie kolori i moje przemyślenia były takie: - czarny spoko ale 5k za zwykły czarny... meh - niebieski - za taką kasę meh - cherry 😍 w słońcu, ale cena 👎 - liquid silver, spoko nie za taką kasę - biały spoko i w uczciwej cenie 👍 Także stanęło na białym tym bardziej że żonie się podobał. Trochę żałuję że nie wziąłem czarnego bo jednak biały też się szybko brudzi ale w inny sposób no i widać szpary(u mnie są idealne, ale na czarnym lakierze inaczej to wygląda po prostu, do tego byłem przyzwyczajony, do tej pory miałem czarne auta. Ojciec jak zobaczył Y to pozazdrościł i zamówił Cherry, bo zawsze marzył o aucie w takim kolorze ;-). Co do felg, 2 z tylu juz mam dziabniete, trzeba uwazac jak cholera a mam 19" także jak uwielbiam wyglad 20 i 21 tak w życiu bym ich nie chciał bo ciągle bym jeździł z porysowanymi a tak kołpaczek przykryje :-D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Dylematy kupującego TMY