Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Dźwięk i muzyka przy bezprzewodowym Android Auto?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Mindive, post: 38360, member: 97"] Żeby AA działał bezprzewodowo musi być spełnione kilka wymagań po stronie telefonu - minimum to opcja wifi 5Ghz. Dodatkowo wymagane są od telefonu spełnianie jakiś certyfikatów (bezpieczeństwa?), które np telefonu chińskie kiedyś nie miały i trzeba było je wgrywać osobno. U mnie z Samsungiem S10 działa bez problemu. PS Ostatnio widziałem artykuł u Was ioniq5 vs Enyaq i kurcze, dawno w jednym artykule nie widziałem tyłu błędów. Co się stało? Macie nowego redaktora? Brak gniazdka 230V w Enyaqu czytelnik zweryfikuje biorąc broszurę do ręki. To, że wasze auto czegoś nie ma, nie znaczy, że model tego nie oferuje. Testy Bjorna już są i można zobaczyć jaką przewagę daje ładowanie ioniqa5 na dystansie 1000km - jest to 20 minut (i to porównaniu do wersji Enyaqa ze starym softem grzejącym baterie jak głupi). Do tego szkoda, że nie wspominacie o coldgate - jako potencjalny kupiec chciałbym widzieć, że te auta nie mają szans na szybkie ładowanie zimą. Z dziennikarskiej rzetelności wypadałoby chociaż wspomnieć co klient może zamówić w skodzie, a wasz egzemplarz tego nie ma. Ale i tak nowych Enyaqow za dużo nie będzie, bo wiązki kablowe były robione na Ukrainie i aktualnie linia produkcyjna podobno stoi... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SKODA
Skoda Enyaq Forum • Skoda Enyaq iV 80/80x/60/vRS
Dźwięk i muzyka przy bezprzewodowym Android Auto?