Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Ekoen Warszawa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wxwx78, post: 247494, member: 4799"] Coś Ekoen Reduta szwankuje ostatnio. * w miniony czwartek : - stanowisko 4 bez podświetlenia a ekran biały - stanowisko 5 zawiśnięte z poprzednią sesją (podłączonego auta brak) - stanowisko 6, mimo podgrzania baterii, dawało maks 60 kW. Tesla o tym informowała. Zgłosiłem to wszytko do Ekoenu mailowo. Odpisali, że 4kę sprawdzą, 5tkę zrestartowali, o 6 wiedzą i pracują * dziś ok 11stej - 4ka dalej off - 6tki nie chciałem - 5tka była ok * dziś ok 14stej (drugie auto): - 4 off - na 5 miałem 1 kW ładowania i nic więcej... - zaraz za mną ktoś podjechał na st. 6 i miał 4 kW.. Udało im się, w końcu, dodzwonić na Hotline, ale mnie się odechciało i odjechałem ([I]przyjąłem się podładować na 10-15 minut z racji wolnego czasu i niskich cen a pozostałe były zajęte ; ludzie podpięci do 2ki mówili, że u nich jest ok i leci 200 kW )[/I] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Ekoen Warszawa