Ekran tylni oraz inne

hunter

Zadomawiam się
Jestem ślepy albo nie widzę
Pytanie
1. Jak ustawić albo gdzie ustawić tylni ekran żeby dzieciaki z tyłu oglądały YouTube a z przodu leciało radio albo spotyfi? Jak włączają z tyłu bajkę to odłącza z przodu radio
2. Gdzie szukać schematu aucie sesji ładowań z innych ładowarek niż supercharger?
3. Jak ustawić adres domowy skoro nawigacja tesli nie widzi mojego adresu ( numeru domu) jak wpisuje to nie ma wyboru adresu na dom?
Jeśli jest to w instrukcji to przepraszam nie zauważyłem

Jestem ślepy albo nie widzę
Pytanie
1. Jak ustawić albo gdzie ustawić tylni ekran żeby dzieciaki z tyłu oglądały YouTube a z przodu leciało radio albo spotyfi? Jak włączają z tyłu bajkę to odłącza z przodu radio
2. Gdzie szukać schematu aucie sesji ładowań z innych ładowarek niż supercharger?
3. Jak ustawić adres domowy skoro nawigacja tesli nie widzi mojego adresu ( numeru domu) jak wpisuje to nie ma wyboru adresu na dom?
Jeśli jest to w instrukcji to przepraszam nie zauważyłem
Ad. 1. jeśli chcesz, aby miały dźwięk, to muszą mieć słuchawki połączone po BT. Wtedy Ty masz z przodu dowolne inne źródło na głośnikach. Nie da się mieć 2 źródeł dźwięku na głośnikach na raz (np. przód i tył inne).

Bronek

Pionier e-mobilności
Dom dodajesz jak np stoisz w domu jako ten pkt na mapie, gdy nie ma nr lub nazwy ulicy
Sesje inne tylko w aplikacji ale ogólne , nie ma komunikacji z samochodem innych firm takiej jak mają SCh Tesli.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ikoną tego ekranu, jest w menu a potem masz go na przednim i blokujesz i wyłączasz , Ale teraz jak nikt nie siedzi z tyłu , to się już nie włącza . Z chwila otwarcia tylnych drzwi zaskoczy o ile nie zablokujeszc

ice222

Zadomawiam się
Ikoną tego ekranu, jest w menu a potem masz go na przednim i blokujesz i wyłączasz , Ale teraz jak nikt nie siedzi z tyłu , to się już nie włącza . Z chwila otwarcia tylnych drzwi zaskoczy o ile nie zablokujeszc
Mam tylko zablokuj ale nie mam opcji wyłaczenia