Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Skutery i motocykle
Tematy ogólne
Elektryczny Harley
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="szczur333, post: 244719, member: 1512"] naprawilem go za jakies 3k - udalo sie tanio bo prakrtycznie wszsytko kupilem z ebaya UK i nie ze czesci jest duzo, ale mialem mega szczesciei akurat jeden gosc mial praktycznie tylko to co potrzebowalem - co prawda tylne swiatlo/kierunki/mocowanie tablicy mozna kupic od innego moto albo np kit rizomy uzywany - ale caly tyl mi sie fartnal chyba za 400zl - (nowy u HD chyba 3k (same kierunki 1300zl) tylna wiazka elektryczna org 500zl gdzie wtyczki na ebay + kawalek przewodu i tasma wyszlo mnie duzo ponizej 100zl, a org i tak by nie podeszla bo jest za krotka - (org lampa jest na blotniku) a ja mam pod fotelem (przezyla juz mega ulewe godzinną i nic nie padlo wiec chyba dobrze zrobiłem) kierownice wyprostalem zamiast kupowac nowa (udalo sie za 100zl to zrobic) (nowa 850zl) - prostowanie nic nie oslabilo (calosc i tak mega sztywna, gruba scianka) przejechalem juz jakies 3000km po krótce, porownanie do energici: (długie tez mam ale to wrzuce jak ktos bedzie chciał) - mniejsza bateria - CZUĆ TO - te 4-5kWh robi jednak roznice w zasiegu - bufor zero - przy 1% wlaczyl sie turle mode - vmax 25km, jak wybiło 0% zrobilem 2km max i zdechło i nic nie moglem juz zrobic - na trasy jezdzi sie fajniej bo jest ciszej - brak wstecznego - ladowanie wolniejsze, na polenergii na lcd pokazuje moc i ampery - ja tam operuje na A wiec tak wpisalem (peak to 21,2kW realne przy 44% (264x80) 0-44% - 80A 44-45% -75A 45-51% - 70A 51-64% - 54A 64-69% - 49A 69-75% - 44A 75-94% - 30A 94-100% - 20A napiecie baterii 100% 294VDC (czyli realnie 4,2V ogniwo) przy 0% nie sprawdzalem, ale bedzie okolicach 240VDC czyli jakies 3,4V ( energica tez przy 0% ma 3,4V ale z ta roznicą ze spokojnie idzie zrobic 20-25km i to z predkosciami 50-80kmh i rozladowac do okolo 3,15V) 70 ogniw szeregowo (energica 80) - HD ma chyba najnizsze napiecie ze wszystkich EV ktore maja CCS) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Skutery i motocykle
Tematy ogólne
Elektryczny Harley