Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Elektryk dla rodziny z dzieckiem do 70k Euro.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Classic08110, post: 187864, member: 2618"] Z tej listy wybrałbym Q4 55. 4x4. Bo takim jeździłem. Dopiero co był lifting tego modelu. Wygodnie się wsiada i wysiada, auto jest wyżej zawieszone. W tym na tylną kanapę. Co wcale nie jest oczywiste w innych pojazdach... Dla mnie, wręcz szokująco obszerne w środku, mimo małych wymiarów na zewnątrz. Wózek zmieści się w bagażniku. Fotelik na tylnej kanapie. Nie trzeba się schylać przy pakowaniu nosidełka albo fotelika na tylnej kanapie. Fizyczne przyciski min. od klimy. Ekran po środku rozsądnej wielkości. Brak telewizora to dla mnie plus. Akceptowalny komfort jazdy - w sensie, że nie deska - jeździłem na 21" - Na mniejszych będzie jeszcze wygodniej i większy zasięg. Bezpiecznie się prowadzi w zakrętach i po dziurawych drogach. W normalnej wersji jest wycieraczka tylnej szyby. Auto ma, chyba, te same silniki co najnowszy id7. Jest opcja tapicerki z skórą nappa. A nie ceratą. head-up Grzane fotele, kierownica oraz przednia szyba Akceptowalny tempomat z asystentem pasa ruchu - jeśli musisz korzystać. 175kW - około 28 min ładowania średnio od 10 - 80 % Około 250 - 300 km na autostradzie i + 400 po mieście i okolicy. Tu dużo zmiennych ma wpływ. Warte przymierzenia się. Audi oferuje chyba największe rabaty na nowe ? Dla mniej najbardziej przypomina w użytkowaniu spalinowóz. - Zaleta - W sensie, że nie udziwnione nie potrzebnie. Uważam, ze wśród ev - bardzo nie doceniane auto. Chociaż to może kwestia tego, że drogi katalogowo. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Elektryk dla rodziny z dzieckiem do 70k Euro.