Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Elektryk za "45k" ładniejszy od Dacii ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Froggy, post: 220551, member: 4880"] No właśnie klimy nie ma, jest schładzacz. Sorry - ale przymiotnik "manualna" kłóci mi się mocno z rzeczownikiem "klimatyzacja". Możesz mi też wytłumaczyć dlaczego miałbym się nie spodziewać automatycznej klimy w aucie klasy A? Z tych, którymi jeździłem ostatnio miały ją - Peugeot 1007 z 2005 roku (mój własny), VW Lupo 1.4 z 2001 (pożyczony na chwilę od kolegi), Micra K12 (córki sąsiada) - też połowa lat 2000', czy malutkie Suzuki Splash. No dobra, Peugeot jakoś tam "podskakuje" pod premium, bo ma takie ambicje, a 1007 to nie było zwykłe autko segmentu A, ale VW czy Nissan to nie są marki premium, a Suzuki wprost budżetowa. Podaję przykłady samochodów tej klasy (no dobra, Micra to oficjalnie B, choć w środku tego nie czuć) mających ~20 lat, żeby nie było, że szukam wśród nowych. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Elektryk za "45k" ładniejszy od Dacii ;)