Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Elektrykiem po Buspasach i nie tylko. Ustawy, regulacje prawne itd
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ATnet, post: 27229, member: 444"] Tak pewnie zrobie, bo jazda tym za miastem jest po prostu masakrycznie męcząca, wkurzaja mnie te apki do ladowania, ktore dzialaja lub nie, cena pradu w trasie niweluje oszczednosci jazdy po miescie. Do tego wszystkie te autka sa male no poza paroma bardzo drogimi modelami. A co do środowiska to ci co krzycza o ratowaniu swiata lataja prywatnymi jetami i jeźdzą bentleyami wiec cos jest nie teges z tym CO2. Zreszta nie rozumiem kompletnie tych oplat za emisje, podatek to jest od czego???? Ja nie chce ratowac swiata, tylko po prostu jezdzic na codzien niezawodnym komfortowym i funkcjonalnym autem… Z doplat tez nie skorzystalem wiec generalnie jak zawsze dupa z tylu…. Kupiłem elektryka bo nic innego nie sensownego nie było od ręki i żeby sprawdzić jak to będzie. Teraz zamówiłem znowu Landka 150 jak dojdzie to Niro opchnę lub zostawię sobie na miasto. Zależy ile mi za to auto zaproponują. Bo jeśli mam dużo stracić to musi swoje odrobić Kijanka, policzyłem że po około 150k km będzie ok, czyli jakieś 3-4 lata. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Elektrykiem po Buspasach i nie tylko. Ustawy, regulacje prawne itd