Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Elon i jego kamery…
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Darek1, post: 55010, member: 964"] Po włączeniu AP najprościej wyłączyć długie po prostu popychając do przodu lewą dźwigienkę do przodu. Wtedy znika szary symbol świateł z A w środku i nie masz automatycznych długich. Jedziesz cały czas na krótkich. Oczywiście musisz tak zrobić po każdym włączeniu AP - będziesz to widział, bo będziesz miał albo szarą ikonkę świateł z A albo ikonkę długich. Nie musisz nic ruszać w ustawieniach świateł PS Muszę też wylać swój żal na automat świateł. W 10 letnim Oplu miałem lepszy automat. Automat Tesli to jest po prostu porażka. Za późno zmienia na krótkie i za późno zmienia na długie. Zmiana na długie następuje po 3 sekundach od minięcia samochodu. Praktycznie przeszedłem na ręczną zmianę na krótkie. Może w Kaliforni jest dłużej jaśniej, że jeszcze nie uruchomili matrixów. Nie mogę się doczekać aktualizacji [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Elon i jego kamery…