Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Elon i jego kamery…
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 57318, member: 6"] 150 ! Sam tempomat ok ! Nie rozumiem tych 150 i trzymania pasa Mamy 140 max z ap ,( było do 150 z trzy aktualizacje temu) Sam tempomat to inna bajka.Albo czegoś nie kumam ? Kilka razy bawiłem się w ronda i jest to ciekawe doświadczenie dla pobudzenia zmysłów ale ronda to nie u nas. Fsd/AP w Europie to trasy szybkiego ruchu i autostrady , czasem miasta ale nie skrzyżowania , ronda anawet nie wszystkie przejścia dla pieszych - na jednyych staje na inny nie lub ich nie widzi. To wolna amerykanka i tu trzeba być czujnym i znać te odcinki.To wynik różnorodności przepisów,głupoty urzędników,, innych kierowców, itp.No i Tesli że olala raczej tą ścieżkę "Europejską" zmian. Ale na normalnych drogach Tesla "robi autonomię" bardzo dobrze. Dla mnie parametry jazdy czyli przyśpieszenie , relacją z samochodem , oprogramowanie, aktualizowanie i autonomia nieupierdliwość serwisowa, prostota w każdym aspekcie jest motywem wyboru Xsa. Nie pikowany skórzany poddupnik czy równe szparki . Na tym poziomie cenowym są wypaśne fury .Testowałem kilka i nie chce mieć powozu z którego wymontowano dyszel i zabrano konia bo wstawiono mu silnik. Autonomia Tesli nawet z brakami wypada na razie najlepiej dla mnie., skoro trasy robię niemal cały czas dłubiąc w nosie.. 3 lata I żyję, nawet niepoobijany. Niemniej jak coś poprawiają to też coś muszą spiepszyć .Postęp jest kolosalny , z 75 aktualizacji naliczyłem i kilkadziesiąt istotnych zmian a tylko za dwie zapłaciłem FSD i Boost [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Elon i jego kamery…