Elon Musk chce kupić Twittera za 54,2 dolara za akcję

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

Poniżej dowód, źródłowe dokumenty tutaj:

Elon Musk - akcje Twittera.jpg

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
No i ?
Najlepiej zeby kupil i zamknal. Nie beda mogli sie tam Ci wszyscy wazni produkowac, moze wtedy zajma sie tym do czego zostali wybrani.

Mam odmienne zdanie. Twitter może być świetnym narzędziem do interakcji z ludźmi. Powinni to docenić szczególnie politycy, ich wyborca w końcu otrzymuje możliwość bezpośredniego kontaktu z nimi. Niestety, porażająca większość naszych polityków to stara szkoła, przemawiają do ludzi niczym ksiądz z ambony.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam odmienne zdanie. Twitter może być świetnym narzędziem do interakcji z ludźmi. Powinni to docenić szczególnie politycy, ich wyborca w końcu otrzymuje możliwość bezpośredniego kontaktu z nimi. Niestety, porażająca większość naszych polityków to stara szkoła, przemawiają do ludzi niczym ksiądz z ambony.
Oni powinni siedziec w biurach poselskich i zbierac informacje od obywateli. A twittera uzywaja zeby sie popisywac… zwykla sciana reklamowa z ich wypowiedziami.
Ale to takie tam moje prywatne zdanie.

JareG

Pionier e-mobilności
Oni powinni siedziec w biurach poselskich i zbierac informacje od obywateli. A twittera uzywaja zeby sie popisywac… zwykla sciana reklamowa z ich wypowiedziami.
Ale to takie tam moje prywatne zdanie.
Ja popieram.
A co do naszych ogarniętych (inaczej) polityków, że niby to dla nich super narzędzie - przypomnijcie sobie niejakiego Dudę i TikToka 🤢
Oni social mediów używają jako nowocześniejszej w formie tablicy ogłoszeń, i tyle.

Pozdrawiam