Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 193713, member: 274"] Cholera, wreszcie bratnia dusza. Uwielbiam dalekie wyprawy samochodem i ja też nie znoszę się zatrzymywać w trasie co chwila, mam Toyotę Siennę na rodzinne wyprawy w dalekie trasy i bardzo żałuję że nie ma BEV który mógłby mi ją w ciągu paru lat zastąpić. W trasy wróciłem do ICE i na razie nie zamierzam się ich pozbywać (mam 4 ICE i Teslę). Standard to parę razy w roku narty Austria 1100km a latem ostatnio Sardynia ponad 1600km na strzała do promu a potem miesiąc przemieszczania się po wyspie. A tu wszyscy by stawali co chwila jeść, siku, kupę, z dziećmi na spacer po MOP- ie i wychwalają BEV pod niebiosa. A po trasie 400km już padają na twarz i odpoczywają tydzień... Jak jeszcze napiszesz że lubisz jeździć w nocy to stawiam Ci piwo (lub wódkę, sok czy wodę, co wolisz) :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy