Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 194168, member: 3910"] Hmmm… są też muzea, kino, koncerty, teatr, książka, lubię też wyjść do kawiarni czy restauracji, pograć w kosza, pobiegać, przez pół roku niezłym wyborem jest rower. Alkoholu co do zasady nie spożywam, a częściej od biesiadowania dokarmiam kaczki nad jeziorem z synami. Życia mi też nie starczy by zobaczyć w samej Polsce wszystko, co bym chciał. Na nartach nie jeżdżę (jeszcze), a weekend w Alpach ma dla mnie tyle samo sensu, co tydzień na Malediwach. Więcej zachodu niż to wszystko warte. I to raczej nie jest kwestia posiadania czasu, ale podejścia do życia. Wolę polecieć do Barcelony na mecz - to akurat jest do ogarnięcia w przedłużony weekend bez większego wysiłku. Turystyka koncertowa też jest satysfakcjonująca. Ze zwykłej miłości weekendy też często poświęcam rodzicom, póki staruszkowie jeszcze są na tym świecie. Myślę że warto. A jeśli już czas spędzam z rodziną razem w samochodzie, to super pomysłem są audiobooki, można też przy tej okazji porozmawiać i wymienić przemyślenia, a jak już nie ma się za bardzo presji czasu, to te postoje można fajnie rozplanować i czerpać przyjemność z samej drogi. To też generalnie jest dobre w wydaniu uogólnionym - droga do celu może być często wartością sama w sobie. Ale to już chyba nie na temat. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy