Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robur82, post: 198937, member: 1333"] To masz zajebiste elektryki, które nie tracą zasięgu zimą. Zasięg Spaliniaka spada do 300km i zasięg elektryka też 300km w tych samych warunkach i pewnie podobnej budzie( jak niektórzy tm3 porównują do suva typu X5 lub innego wielkiego vana) Piszesz że ładowanie w domu bez pv jest bez sensu fakt ładowanie w domu za 0,9-1zł brutto jest bez sensu Ładowanie na mieście na dc za 1,7-2,1 jest super biznesem, a do tego warowanie w aucie i czytanie książek w nim to szczyt moich marzeń na sędzenie wolnego czasu. Muszę chyba zrobić z Ciebie swojego personalego który pokaże jak żyć po robocie Co do cen ładowania chałupa&publiczne stacje, to kolega chyba nam wprowadza nową ekonomię, taniej mimo, że 2krotnie drożej. Mam nadzieje, że nie prowadzisz własnego biznesu, i nie zajmujesz się zawodowo wycenami czegokolwiek. Akurat jak jadę sam to zjeżdżam na te jeb..... suc tylko dlatego że dali te 20tys km darmowych, gdyby nie to moga dla mnie nie istnieć w PL. Co do Bonarki i jazdy w Tatry z centralnej PL, mi akurat wystarcza baterii z domu no dojazd do niej i przez te 20tys darmowych km tracę prawie 0,5h łącznie z jeżdzeniem po tym parkingu i szukaniem słupków oraz powrotem na 7demkę, znów w Katowicach kiedyś stałem prawie godzinę w kolejce do słupka. Jako wspólnicy pewnie byśmy nie dogadali się w żadnym aspekcie. Podsumowując jesteś wielkim entuzjastom BEV i wyciągniesz każdy argument popierający jego zakup. Przemilczysz wszystko co jest przeciwko EV. Co by nie wydarzyło się i tak obrócisz, to na korzyść elektryków. Sorki za złośliwość, ale nie mogłem nie odpowiedzieć, jak czytam głupoty, przynajmniej według mojego światopglądu. Tak uważam, że bez sensu jest kupowania elektryka bez własnego gniazdka w domu albo miejscu pracy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
YouTube, webinar, artykuł – reklamuj się TUTAJ
[eMIT] Elektryki nie nadają się do jazdy zimą - wyjaśniamy