Enefit Volt

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Jakiś czas temu przeleciało info, że Tauron swoje zasoby w Bielsku-Białej i okolicach sprzedał do firmy Enefit Volt (analogicznie jak Częstochowę do Eleporta).
Czy komuś się udało skorzystać z ładowarek tej firmy?
Kiedyś tam ściągnąłem apkę Enefit Volt, ale ona nie pokazuje na mapie, żadnej ładowarki w Polsce.
Pomyślałem że ukrywa to przed niezarejestrowanymi, ale ona mi się nie pozwala zarejestrować.
Konkretnie po wyborze kraju każe wybrać plan i zatrzymuje się z komunikatem, że nie ma żadnego planu.
Na dodatek w sklepie gugla jakby tej apki teraz nie było (?) a jakiś wyguglany na laptoku link do niej prowadzi do strony 404.
A stronkę polską firma ma i w aktualnościach info z lipca br że instaluje ładowarki...
Hmmm

abes99

Posiadacz elektryka
W niedzielę ładowałem się w Bielsku na Tauronie przy S52 (wylot na Cieszyn). Działała normalnie z apki Tauronu.

Slavekk_

Posiadacz elektryka
W niedzielę ładowałem się w Bielsku na Tauronie przy S52 (wylot na Cieszyn). Działała normalnie z apki Tauronu.
OK, tylko to jest jedna z dwóch lokalizacji Tauronu w Bielsku.
Obie zresztą 22kW AC
A pozostałe?
PlugShare pokazuje dziesiątki komingsonów w mieście. To ten Enefit?

abes99

Posiadacz elektryka
Tam jest CCS 50kW też, tylko niech Cię mapka nie zwiedzie, obie ładowarki są od frontu budynku obok siebie (od strony expresówki), bo za pierwszym razem tej szybkiej szukałem od tyłu budynku, w nocy, w zaspach ;)

Attachments

• Screenshot_2023-10-04-14-47-24-73_acbebde7c11d41d9aff2b6bd8aac745b.jpg
    Screenshot_2023-10-04-14-47-24-73_acbebde7c11d41d9aff2b6bd8aac745b.jpg
    368,8 KB · Liczba wyświetleń: 2