EU Travel charger communication error CP_a043

Michal

Moderator
Nic nie beda naprawiac. Wywala do kosza i wysla nowa. Ja bym skasowal ten watek ;)
Jak Ci wyślą nową, to poproś żeby oddali starą koledze - podjadę do serwisu i chętnie odbiorę żeby się pobawić :)

cooler

Pionier e-mobilności
Nic nie beda naprawiac. Wywala do kosza i wysla nowa. Ja bym skasowal ten watek ;)
Dobrze prawi :)
Bez otwierania i dogłębnej analizy nic się nie da wywnioskować, UMC zalane plastikiem a potem gumą, nikt nie będzie tego robił.

Michal

Moderator
Ej ten Nissan NV200 byłby super na campera nawet dla mnie (prawie 2m wzrostu) z takim przerobionym dachem nad kabiną :D
Może jak będą się ich pozbywać za kilka lat :)
1632514933967.png

newbe

Posiadacz elektryka
Szybko dostałem nowe EVSE (UMC Gen2 Shuku). Zwlekałem z wysyłką przez obłożenie pracą.
W czwartek wieczorem czy piątek zarejestrowałem się na wizytę na najbliższy termin: środę następnego tygodnia, w sobotę oddałem do paczkomatu paczkę.
W środę około 12 zadzwoniłi że potwierdzają wymianę i proszą wydruk dla kuriera.
Na szybko zorganizowałem DHL i następnego dnia już mam.
Spacery z psem były dłuższe, no i nie każdy dzień jest możliwość ładować poza domem.

newbe

Posiadacz elektryka
Szybko dostałem nowe EVSE (UMC Gen2 Shuku). Zwlekałem z wysyłką przez obłożenie pracą.
W czwartek wieczorem czy piątek zarejestrowałem się na wizytę na najbliższy termin: środę następnego tygodnia, w sobotę oddałem do paczkomatu paczkę.
W środę około 12 zadzwoniłi że potwierdzają wymianę i proszą wydruk dla kuriera.
Na szybko zorganizowałem DHL i następnego dnia już mam.
Spacery z psem były dłuższe, no i nie każdy dzień jest możliwość ładować poza domem.
Napisałem przekonujące pismo do serwisu, włożyłem do pudełka i dostałem nową ładowarkę UMC gen 2.
Żadnych pytań nie zadawali. Potwierdzili że to ładowarka dostarczona w komplecie z samochodem, zatem ma gwarancję i wymienili...

Last edited: