Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 94543, member: 531"] Ale powiem szczerze że z początku też tak myślałem .. wsiada 'jełop' do samochodu elektrycznego i się nie ma pojęcia co i jak. Ale jak się tak mocniej zastanowić to niestety ale 'jełopy' to ... nie obrażając nikogo ... zdecydowana większość społeczeństwa. Cieszą się jak barany bo Jarek im daje 500 a teraz obiecuje nawet 800 plus ze swojej kieszeni :) .. co tu od takich ludzi wymagać. Z drugiej strony skoro nauczyli się obsługiwać i tankować skomplikowane benzyny ... to naucza się też i elektryków, ale na to potrzeba czasu. Powiem szczerze że moja żona jak widziała czasami jak przełączam się pomiędzy apkami na ładowarkach .. próbuję uruchomić ładowarkę z apki EnelX żeby było taniej itp .. to sama mówiła że nie ma szans żeby zwykły Kowalski to pojął. Na szczęście wszyscy się uczą i ja też i praktycznie przestałem korzystać z 'niedorobionych' jeszcze apek z telefonu i używam kart fizycznych i teraz już jest super prosto. 'Czas goi rany' ... ci co teraz hejtują też się przyzwyczają i zaczną w końcu chwalić :cool: ... a tymczasem my się bawmy i cieszmy że jesteśmy tymi uprzywilejowanymi którzy z tych cudów już teraz potrafią czerpać korzyści i przyjemność. Ja już na siłę nikogo nie próbuję przekonywać .. ale jak sąsiedzi widza jak rośnie u mnie kolejna wiata pokryta panelami ... bo szykuję się na przyszłość ... to sami jednak przychodza oglądają i się mocno zastanawiają .. biorą telefony do wykonawcy itp. Nic na siłę :cool: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge