Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 94568, member: 531"] Powiem szczerze że nigdy nie miałem tak zatankowanego samochodu przed posiadaniem elektryka. Teraz mam nawyk wjeżdżam do garażu i podpinam pod kabelek i dla codziennej eksploatacji cały czas w okolicach 75% .. Jak pojadę do biura w centrum Wawy, odbiorę dzieci ze szkoły, zawiozę na zajęcia spadnie do 65% i po podpięciu za jakąś godzinkę czy 2 znów mam fulla przed pójściem spać (75% limit codzienny mam ustawione). Jak sobie wymyślę ze jadę w trasę, to z łóżeczka przy pomocy apki zmieniam limit na ile mi tam potrzeba i rano mam tyle zasięgu ile chcę. Ile to razy rano wstawałem, a tam się pali pomarańczowa lampeczka i trzeba było stać w kolejeczce przed dojazdem do pracy .. bo akurat dziesiątki osób tankują. Albo jak zdecydowałem że musze jechać na cito to albo trzeba było w piżamce na CPN lecieć żeby rano był full .. ewentualnie wcześniej wstawać :) edit: zapomniałem wspomnieć o żonie która w najmniej odpowiednim momencie sobie przypominała .. możesz mi samochód zatankować! :eek::love: [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge