Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robsonics, post: 94780, member: 1427"] Myślę, że przyczyn takiego stanu rzeczy jest całe mnóstwo, nie wszyscy twierdzą "nie, bo nie". Ja, gdyby mnie dzisiaj było stać na samochód za ćwierć miliona i miał możliwość ładowania w domu, nie wiem jednak czy bym kupił EV. Na dzień dzisiejszy w ofercie niewiele modeli, które by mnie interesowały. W zasadzie w tej cenie brałbym pod uwagę wyłącznie Hyundaia IONIQ-5 lub Nissana Aryia, oba z większą baterią, ewentualnie Kię EV6 też z większą baterią. Mam "na oku" jeszcze parę innych modeli mniej więcej w tym budżecie, ale mają się pojawić na rynku w połowie dekady. Ogólnie, najciekawiej będzie na początku przyszłej dekady, a wtedy będzie już więcej informacji o elektrykach z drugiej ręki, nastąpi rozwój systemu e.e, będzie więcej ładowarek. Wiele się też może do tego czasu zdarzyć w moim życiu. Więc nie jestem "nie, bo nie", ale uważam jednak, że póki co elektryki muszą jeszcze dojrzeć. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
EV Challenge