Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
EV Experience 2025 - Urban Edition Łódź
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 243065, member: 4543"] Tak, jeszcze poprzednia generacja Superba była bardzo fajna. Aktualna... Cóż, jak jeszcze nie wiedziałem, że wezmę elektryka, na papierze to właśnie nowy Superb był moim faworytem (razem z nową Toyotą Camry). Do momentu, aż do niego nie wsiadłem. Po 20 minutach jazdy testowej zawiedziony wysiadłem. Materiały jakie zastosowali w nowej generacji są beznadziejne, stary Superb był co najmniej o klasę lepszy, a DCC hałasowało. Fakt, matrixy i tempomat są bardzo fajne, ale od auta za ponad 230k oczekiwałem nieco więcej w kwestii jakości materiałów i kultury jazdy. Do tego Laura ciągle mi się wcinała w rozmowę z handlowcem ;) Co do schowków w Juniperze, po wrzuceniu dodatkowych półeczek do przedniego schowka i podłokietnika, moje potrzeby są prawie zaspokojone. Przedni schowek jest przepastny, wchodzi tam nawet duża butelka, po otwarciu 1,5l. butelki Muszynianki albo Ustronianki z jodem (żeby nie była "napompowana") wchodzą do bocznych kieszeni drzwi, karty do ładowania pochowane w dokupionym uchylanym schowku pod podłokietnikiem. Jedyne co mnie irytuje, to zbyt mały schowek przed pasażerem i brak jakiegokolwiek klimatyzowanego schowka - przydałby się czasami. Natomiast dynamika i cisza tego auta... kurczę, dla niej jestem w stanie te wpadki wybaczyć :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
EV Experience 2025 - Urban Edition Łódź