Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV for ever
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Euronymous, post: 232185, member: 3804"] CLA w wersji właśnie z NCM (90 kWh) redaktor Elektrowozu wskazywał wstępnie na ok. 217k. Ale to ma na tyle mało brać energii, że wystarczyłaby mi, a może nawet wskazana z uwagi na chemię, o której myślę, wersja LFP z 62 kWh. Na pewno zaś, jeśli byłoby to 800V. Czyli będzie dużo taniej. Ta wersja jednak raczej na pewno nie pokaże się w lipcu, ale jeśli do końca roku, to mógłbym poczekać. Jeśli idzie natomiast o Hyundaia to tak jak pisałem - ofertę mają w tej chwili bardzo sympatyczną, ale to co mnie jeszcze zastanawia to m.in. właśnie kwestia chemii - czyli jeśli planem jest wzięcie auta "na zawsze", to jednak może lepiej pójść w jakieś LFP (właśnie np. w CLA, Sealu czy 6e), czego u Hyundai nie ma. Są tacy ludzie, którzy wiedzą, że wszyscy naszymi wyborami kształtujemy otaczającą nas rzeczywistość i ja (niestety ? Nie. Stety :) ) do nich należę, więc nie wchodząc w szczegóły, których pewnie nie muszę już w związku z tym rozwijać, powiem tylko, że TM3 bardzo mi się podoba, ale nie ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV for ever