Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV for ever
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Sliszue, post: 232193, member: 2674"] Oby rzeczywiście CLA było bliżej do 220k-230k bo wtedy może nawet ludzie w Polsce którzy narzekali na wygląd Tesli się przekonają do elektryków. Minusem ioniqa 6 jest czas produkcji, bo nawet jak teraz zamówisz to podobno czekanie do października. Skoro tak czy siak musisz czekać to może warto zagryźć zęby i poczekać do lipca. Szczególnie jeśli obstawiasz wersję, że CLA będzie jednak konkurencyjnie wyceniony. Swoją drogą kiedyś marzyłem o takim ioniqu 6 i mercedesie EQS i myślałem że nigdy nie będzie osiągalny dla zwyklego kowalskiego, ale jednak spadki cen EV są potężne. Wiadomo ze eqs dalej drogi bardzo ale za to będzie bardziej przystępny tez bardzo fajny CLA. Teoretycznie dla niektórych minusem jest też wyglad ioniqa 6 ale mi się bardzo podoba. Może dlatego że obecnie jeżdżę elantra i jestem przyzwyczajony do komentarzy w internecie na temat wyglądu tego auta. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV for ever