Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV6 vs. Ioniq 5 vs. TM3 SR+ - co wybrać w abonamencie?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="6cesco, post: 14802, member: 480"] Tak, chodzi o Arval. Nie pisałem, bo nie chciałem być posadzony o kryptoreklamę ;). W tej cenie, którą podałem Hyundai jest w „środkowej” wersji wyposażenia. Ma podgrzewanie baterii i praktycznie całe wyposażenie, które jest mi potrzebne. Nie ma natomiast pompy ciepła. W cenniku jest jako opcja, nie wiem natomiast czy da się dokupić przez Arval. Pytanie, czy jej brak to duża uciążliwość? Jeśli chodzi o dostępność, to wszystko wyjdzie w praniu. Postaram się dać znać jak to wygląda. Teslą jechałem na początku tego roku, więc to chyba przedlift był. Wykończenie nie było tragiczne (jak np. w ID3), ale fantastyczne też nie było. Natomiast nie jest to coś, co będzie decydującym czynnikiem przy podejmowaniu decyzji. Zasięg, praktyczność i koszty są dla mnie najważniejsze. Co do Ioniqa, to martwi mnie to zużycie. W wersji RWD powinno być minimalnie lepiej, ale nadal szału nie ma… Mozliwe, że będę miał możliwość pojeździć sobie Hyundaiem przez tydzień, to zobaczę jak to wygląda. Bardzo sporadycznie wożę dorosłych z tyłu. Na okres wynajmu nie będzie to żadnym problemem. Podałem ceny „referencyjne”. W tej ofercie dopłaty do kilometrów nie są duże i raczej będę się skłaniał do większego limitu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
EV6 vs. Ioniq 5 vs. TM3 SR+ - co wybrać w abonamencie?