Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Fabryczny hak holowniczy a zakupiony później Tesla Y Juniper
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="margielm, post: 253550, member: 5205"] nie wiem czy to co napisałeś opierasz tylko na tym co przeczytałeś na forum, czy na własnych doświadczeniach (skoro mieszkasz UKeju). Ale uważam, że jest to mega niesprawiedliwe. Jakość polskich usług publicznych naprawdę mega idzie do góry i osobi ście uważam, że w wielu kwestiach już dawno przeskoczyliśmy, przysłowiowy, zachód. Zwłaszcza jeśli chodzi o cyfryzację tych usług. Wiem - bo sam mieszkałem 10 lat w Niemczech a pracowałem w Luxemburgu - i tam to po prostu był dramat z załątwieniem czegokolwiek. Na przykład gdy lufthansa odwołała mi lot - by uzyskać zwrot kosztów transportu zamiennego (pociąg z Frankfurtu nad Menem) - musiałem wysłać FAKS. K..a FAKS!! oczywiście nigdzie faksu nie miałem więc musiałem onlajnowy serwis do wysyłania faksów znaleźć. Tak, wiem, Lufthansa to nie jest usługa publiczna - ale świetnie pokazuje poziom cyfryzacji zachodu. Czy u nas jest idalnie? oczywiscie NIE, ale na pewwno nie jest tak źle jak to piszesz. A niekompetencja zdarza się w kazdej profesji - nie jest to domeną "urządników" jak piszesz. Wręcz przeciwnie - ja osotatnio spotykam się tylko z uprzejmością i profesjonalizmem z ich strony. Ale co ja tam wiem.. ja tu tylko mieszkam i korzystam, a ty przecież czytasz na forum... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Fabryczny hak holowniczy a zakupiony później Tesla Y Juniper